diensten

We weten wat we moeten doen. Opvallend goed!

ONTWERP

We starten met een vrijblijvend ontwerp. Nadat wij uw digitale logo ontvangen hebben, gaan we aan de slag met visuals. We kiezen de materialen, kleuren en eventueel de folies. Na akkoord van het definitieve ontwerp en offerte starten wij met de verdere opvolging.

VERGUNNING

Reclames mogen niet zomaar zonder vergunning geplaatst worden in Nederland. De gemeentes hanteren een eigen reclamebeleid, wat wel of wat niet mag geplaatst worden.

Wij bieden de mogelijkheid om de vergunning traject op te starten en verder op te volgens bij de gemeentes in Nederland. Deze trajecten duren normaliter 6-8 weken.

FUNDATIE

Reclamezuilen, vlaggenmasten, bewegwijzering of andere creatieve toepassingen dienen voorzien te worden van een stevige betonfundatie. Het is immers niet de bedoeling dat het reclame-object bij de eerste beste storm om ligt. Wij berekenen op basis van de afmetingen, gewicht en de gebruikte materialen welke betonfundatie er voorzien moet worden.

MONTAGE

De productie van het reclame-object is afgerond, klaar voor de laatste fase. Klaar voor oplevering en dus de montage. Van het plaatsen van een parkeerbordje of een volledige lichtreclame-installatie, onze monteurs monteren alles met uiterste precisie en zorg. Reclame installaties op grote hoogte of moeilijk bereikbare locaties plaatsen wij met hoogwerkersystemen of een kraan. Alles voor een optimaal resultaat van uw reclame-uiting. 

ONDERHOUD

Uw lichtreclame moet heel wat verschillende weersomstandigheden doorstaan, daarom is het belangrijk om de reclames te onderhouden en schoon te maken. Dit voor een langere levensduur van de reclame maar ook om storing en schade te voorkomen. U kunt dit zelf onderhouden maar dit kunnen wij ook voor u doen. Daarom bieden wij de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten.

STORING

Een knipperende lichtreclame of er brandt helemaal niets meer. Een vervelend voorval wat zo snel mogelijk verholpen dient te worden. Onze monteur komt ter plaatse en in indien mogelijk wordt de storing onmiddellijk verholpen.