over ons

Opvallen altijd én overal, wij adviseren u.

Al onze producten worden in eigen fabriek in Susteren geproduceerd. Dagelijks is ons team in de weer om degelijke producten af te leveren. Na meer dan 40 jaar is Letro uw ideale partner op gebied van lichtreclame en signs.

U wilt er als bedrijf of zaak uit springen voor uw klanten. Dit begint met een verzorgd logo, ontworpen door een reclamebureau. Zij helpen u uw bedrijfsnaam een unieke identiteit te geven. Dit logo wordt gebruikt op uw briefpapier en visitekaartjes maar dient ook doorgetrokken te worden naar uw winkel- of bedrijfspand. Of het nu gaat om een opvallende uitstraling of eerder een subtiel ontwerp wij adviseren u. Onze ontwerpafdeling maakt de visuals van uw in en/of outdoor reclame om samen met u tot een mooi eindresultaat te komen. 

U kiest niet voor standaard uitingen bij Letro. Bij ons ligt er niets kant en klaar op de ‘plank’. Al onze producten worden door ons vakkundig team in Susteren op maat gemaakt. In onze fabriek in Susteren hebben wij diverse afdelingen. Naast de ontwerpafdeling hebben wij een reclameafdeling, constructieafdeling, spuiterij en eigen montageteams. Door onze uitgebreide database aan landelijke klanten vindt u onze montagebussen in Nederland, België en Duitsland.

Meest gestelde vragen

Alles wordt in eigen fabriek in Susteren vervaardigd. Onze mensen hebben ruim 100 jaar gecombineerde vakkennis op verschillende gebieden. Onze fabriek heeft diverse afdelingen nl.: ontwerp, reclame, las en assemblage en een eigen spuiterij. Wij beschikken ook over eigen montageteams die de plaatsingen verzorgen doorheen Nederland en België. Wij werken voor diverse landelijke bedrijven maar de bakker om de hoek is net zo belangrijk. 

Omdat wij alles in eigen huis maken kunnen wij snel schakelen waardoor wij relatief snel kunnen leveren en/of monteren.

Indien u reeds ontwerpen heeft maken wij u vrijblijvend een offerte. Indien er nog geen concrete ontwerpen zijn, maken wij deze kosteloos voor u!  Vervolgens maken wij u vrijblijvend een offerte. Wanneer de offerte akkoord is start de productie in eigen huis in Susteren. Wanneer de productie is afgerond plannen wij samen met u een datum om de signage te monteren.